Die mij droeg op adelaarsvleugels,
die mij hebt geworpen in de ruimte,
en als ik krijsend viel
mij ondervangen met uw wieken
en weer opgegooid
totdat ik vliegen kon
op eigen kracht.

Huub Oosterhuis

Afbeelding:
Schilderij gemaakt door Ryan Jongejan
Aangeboden aan de Paaskerk op 29 september 2019

De kerkdienst via Internet meebeleven
Zondag 20 oktober 2019
10:00 drs. Riet Baars (Ewijk)
  Er is geen Kinderkerk

Ouderling: Lenie Duijzer
Lector: Herma van der Neut
Muzikale begeleiding: Piet Bron jr.

Koffieconcert 20 oktober
Aansluitend aan de kerkdienst is er koffie en thee, en daarna zal rond 11.45 een koffieconcert worden gegeven door Bob van Boekel aan de vleugel.
Bob van Boekel is een zeventienjarige pianist uit Oss. Hij slaagde dit jaar van het Maaslandcollege en studeert inmiddels in Delft om architect te worden. Al meer dan tien jaar vindt hij de schoonheid van de harmonie in zijn instrument. Zijn repertoire bestaat uit enerzijds een mystieke verwondering van de Russische romantiek en anderzijds een hart voor de zielverheffende Goddelijke muziek van de Duitse meesters. 20 oktober wil hij u meenemen in de pracht en praal van het Europese erfgoed.

Privacy verklaring
Kerkdiensten en andere activiteiten in de kerkzaal kunnen worden opgenomen en publiek uitgezonden op het internet via kerkdienstgemist.nl voor belangstellenden die niet naar de kerk kunnen komen of een dienst hebben gemist. Een vaste camera is gericht op het liturgisch centrum voor in de kerk. Als u niet in beeld wil komen kunt u achterin plaats nemen. Voor meer informatie zie: privacy verklaring

Kerkelijk bureau
Het Kerkelijk bureau is op de oneven weken geopend op dinsdagmorgen van 9.00 uur tot 11.00 uur.

Taxidienst:
Er is een taxidienst voor vervoer van en naar de wekelijkse kerkdiensten voor mensen zonder geschikt eigen vervoer. Deze wordt verzorgd door vrijwilligers uit de gemeente. Passagiers kunnen zich aanmelden (of kunnen worden aangemeld) bij Jaap Nentjes (tel. 625418) of Henk Kistemaker (tel. 637342).

Activiteitenkalender:
alle activiteiten en reserveringen van ruimten staan in de Centrale agenda