Als dan de diepste stilte is gevallen,
laat ons genieten van de volle klank,
in wijde kringen om ons heen te horen,
een grote samenzang vol lof en dank.

Door goede machten vaderlijk geborgen,
wachten wij kalm op wat er komen gaat.
God is bij ons in de avond en de morgen
en zonder twijfel elke nieuwe dag.

Dietrich Bonhoeffer

Afbeelding:
Schilderij gemaakt door Ryan Jongejan
Aangeboden aan de Paaskerk op 29 september 2019

De kerkdienst via Internet meebeleven
Zondag 2 Februari 2020
10:00 ds. Alke Liebich (Leusden)
  Er is Kinderkerk

Ouderling: Gert Smit
Lector: Gerda Bij de Vaate
Muzikale begeleiding: Piet Bron

Na de dienst is er koffie, thee en fris voor iedereen.

Er is daarna een gezamenlijke lunch. Van harte uitgenodigd! Iedereen die wil mag zelf wat te delen voor de lunch meebrengen. We hopen op een gezellig samenzijn waar u ook spontaan bij aan mag sluiten.
De lunch start na de koffie en zal duren tot ca 13.00 uur.

Privacy verklaring
Kerkdiensten en andere activiteiten in de kerkzaal kunnen worden opgenomen en publiek uitgezonden op het internet via kerkdienstgemist.nl voor belangstellenden die niet naar de kerk kunnen komen of een dienst hebben gemist. Een vaste camera is gericht op het liturgisch centrum voor in de kerk. Als u niet in beeld wil komen kunt u achterin plaats nemen. Voor meer informatie zie: privacy verklaring

KerkTV
Na het oplossen van de problemen met beelduitzendingen blijkt het geluid meestal te zacht om te volgen in kerkdienstgemist. Er wordt momenteel uitgezocht of de verouderde geluidsinstallatie vervangen kan worden door een nieuwe installatie die beter instelbaar is voor hard en zacht sprekende personen.

Kerkelijk bureau
Het Kerkelijk bureau is op de oneven weken geopend op dinsdagmorgen van 9.00 uur tot 11.00 uur.

Taxidienst:
Er is een taxidienst voor vervoer van en naar de wekelijkse kerkdiensten voor mensen zonder geschikt eigen vervoer. Deze wordt verzorgd door vrijwilligers uit de gemeente. Passagiers kunnen zich aanmelden (of kunnen worden aangemeld) bij Jaap Nentjes (tel. 625418) of Henk Kistemaker (tel. 637342).

Activiteitenkalender:
alle activiteiten en reserveringen van ruimten staan in de Centrale agenda