Gij wilt niet als een onbeschreven blad
veraf staan van ons volgekladderd leven;
ons leven wordt U op het lijf geschreven,
Gij stapt in onze dood als waterbad.

Uit Lied 524
tekst Anton J. Metske

De kerkdienst via Internet meebeleven

Achtste week 2019

Zondag 24 februari 2019
10:00 ds. Ruth Jellema
  Er is geen Kinderkerk

Ouderling: Atty de Jong
Lector: Atty de Jong
Muzikale begeleiding: Tjeerd Korver

Privacy
Tijdens de kerkdiensten en concerten worden opnamen gemaakt in de kerkzaal van het liturgisch centrum. Als u niet in beeld wil komen zoekt u dan een plaats achterin en loop niet naar het voorste deel van de kerkzaal. Verdere details kunt u lezen in het privacy document van de Paaskerk.

Kerkdienst mee- of naluisteren

Kerkdiensten komende weken

Kerkelijk bureau
Het Kerkelijk bureau is op de oneven weken geopend op dinsdagmorgen van 9.00 uur tot 11.00 uur. Dat is komende tijd op 29 januari, 12 februari en 26 februari.

Taxidienst:
Er is een taxidienst voor vervoer van en naar de wekelijkse kerkdiensten voor mensen zonder geschikt eigen vervoer. Deze wordt verzorgd door vrijwilligers uit de gemeente. Passagiers kunnen zich aanmelden (of kunnen worden aangemeld) bij Jaap Nentjes (tel. 625418) of Henk Kistemaker (tel. 637342).

Activiteitenkalender:
alle activiteiten en reserveringen van ruimten staan in de Centrale agenda