Graag willen we iedereen uitnodigen om mee te eten en te praten over onderwerpen die ons allen raken.

In ons geloof, in het kerkzijn met elkaar, je persoonlijke verhalen, het mag over van alles gaan dat ons richting geeft in ons leven. Doelstelling van de lunches is een positieve manier van omzien naar elkaar en met elkaar verbonden zijn.

We doen dit af en toe de eerste zondag van de maand, na het koffiedrinken. Het werkt als volgt: je neemt iets mee om te delen met anderen, je kunt dat in de keuken neerzetten. Na de dienst is er gewoon koffiedrinken en kun je mee lunchen. Ook als je een keertje niets meebrengt mag je meedoen. We lossen dat wel op met elkaar.

Wil je meehelpen? Meld je even aan bij Jozien of Ellen, we hebben wat handen nodig en mensen die een gebed willen uitspreken aan het begin en voor willen gaan in een gezamenlijke afsluiting.

volgende lunches:

3 februari en 3 maart 2019