De Protestantse Gemeente te Oss, Paaskerk heeft twee gemeenteprojecten.

Gemeentecontact Praag

Het oudste project is het gemeentecontact Praag. Een groep mensen van onze gemeente reist één keer per twee jaar naar Praag en het andere jaar komt er een groep Tsjechen bij ons op bezoek.

Thuiszorg Hunedoara

Het project "Thuiszorg Hunedoara" (Roemenië) is een project dat een aantal jaren financieel is ondersteund door onze gemeente.  Het is al weer een tijdje geleden dat de Paaskerk Oss gestopt is met de financiële steun aan het Thuiszorg project in Hunedoara, Roemenië. Sindsdien heeft het rond dit thuiszorgproject zeker niet stilgelegen. Daarom is het goed u voor te stellen aan de stichting die in het leven is geroepen: Stichting Vrienden van Hunedoara. Deze stichting is in 2008 ontstaan omdat er behoefte was om het contact met en ook de hulp aan Roemenië voort te zetten.

Ook gaat er al enkele jaren een aantal jongeren naar Roemenië, meer informatie vindt u elders op de site.

Ook is er een openbare Facebookpagina!