Beheer van de website

Stuur uw informatie naar de juiste webbeheerder:

Onderdelen

mailadres voor toezending
informatie op het web

College van diakenen en de werkgroep Pastoraat Frits Bakelaar dienen.web@pkn-oss.nl
Commissie Praag Harm van der Toolen  praag.web@pkn-oss.nl
Dienstroosters  Piet Bron roosters@pkn-oss.nl
Hunedoara Jan van Houwelingen hunedoara@pkn-oss.nl
Kerkenraad & College van Kerkrentmeesters  Janna van der Veen  kerkenraad.web@pkn-oss.nl
Passage Ineke Voskamp passage@pkn-oss.nl
Vorming &Toerusting  Frits Bakelaar  vorming.en.toerusting@pkn-oss.nl
Werkgroep Jeugd Corné van Driel  jeugd.web@pkn-oss.nl
Werkgroep Vieren  Piet Bron vieren.web@pkn-oss.nl

De centrale agenda (reservering zalen) wordt ook bijgehouden door de webbeheerders van de werkgroepen/commissies.

Neem contact op met Daan de Wildt en Piet Bron voor vragen over de website  webmasters@pkn-oss.nl

Login als beheerder.

Voor elke werkgroep willen we graag een beheerder hebben. Dit kan eventueel uitgebreid worden met beheerders voor commissies/projecten.
Het webteam wordt aangestuurd door Daan de Wildt, Johannes Poststraat 51, 5348 TL Oss (telefoon: 0412-646637).

Technische informatie

De website van de Paaskerk is opgezet met een open source content management systeem (Website Baker). Het is dus software die (gratis) gebruikt mag worden en waarvan de code beschikbaar is op het internet om door programmeurs verbeterd te worden. Met een content management systeem kan zonder enige programmeerkennis de inhoud van de website bewerkt worden. Het lijkt net of je een document in MS Word aan het bewerken bent, wat het beheer van de webpagina's eenvoudig mogelijk maakt.