Koffieconcerten

Op de derde zondag van de maand wordt er geregeld een koffieconcert georganiseerd. Dit zijn laagdrempelige concerten die ongeveer 30 tot 45 minuten duren. Het initiatief is genomen toen de Paaskerk de beschikking kreeg over een prachtige Steinway-vleugel. In combinatie met de vrij droge akoestiek van de ruimte en de cirkelvormige opstelling van de stoelen werd een uitstekende ambiance gevormd voor kamerconcerten.

De concerten beginnen altijd na de kerkdienst, en er is koffie en thee tussendoor. Dus de aanvangstijd ligt meestal rond 11.45 uur. Kom op tijd, en drink gezellig een kopje mee!

17 maart 2019  Gospel Trio Oss

Het trio bestaat uit Ton van den Boom, Matthieu Janssen Duijghuisen, begeleid door Arnold Siemons. Zij brengen tijdens het concert een aantal Negro Spirituals en Gospels uit hun repertoire ten gehore.

21 april 2019 is er geen koffieconcert, omdat het dan Eerste Paasdag is.

19 mei 2019  Tricky Triple
Na het uiteenvallen van Quadruple medio 2018 heeft Greet Strijker een nieuw trio samengesteld. Het trio bestaat nu uit Antoinette de Jong, Greet Strijker, beide sopraan/alt, en de bas Hans Lorist.

16 juni 2019  Middeleeuws koor
Het koor brengt onder begeleiding van Reijn Boeijen een aantal liederen uit deze periode ten gehore.

Meer informatie voor wie mee wil doen.