Meedoen aan een koffieconcert

Leuk dat je belangstelling hebt om mee te doen aan de koffieconcerten in de Paaskerk
Hier vind je meer informatie over de opzet van deze concerten en de regels die daaromtrent gelden.
Hoewel de koffieconcerten in het leven zijn geroepen om het gebruik van de Steinwayvleugel in de kerk te stimuleren, is het niet verplicht hier gebruik van te maken. Alle instrumenten en zang zijn van harte welkom, al dan niet begeleid door een pianist.

De koffieconcerten zijn steeds op de derde zondag van de maand en beginnen rond 11.45 uur.
Een koffieconcert duurt ca. 20 minuten.
Na afloop wordt een collecte gehouden om de onkosten van het concert en het onderhoud van de vleugel te dekken. Je verdient als muzikant dus geen geld met het optreden.  Je kunt het zien als een pr-concert voor je eigen activiteiten. Het staat je dan ook vrij om flyers, kaartjes of aankondigingen voor toekomstige concerten uit te delen aan je publiek.

Natuurlijk willen wij je concert graag breed onder de aandacht brengen. We maken reclame voor de koffieconcerten in de kranten in Oss en omgeving, in de social media en op de site van de Paaskerk (www.pkn-oss.nl). Daarom ontvangen we graag ruim van te voren informatie over de muziek die je gaat spelen, een cv van jou (en je medemuzikanten) en een foto. Als je filmpjes hebt op You Tube vergeet dan niet de links te vermelden. We gebruiken deze informatie uitsluitend voor de pr-activiteiten van het betreffende concert.

Mocht je in te toekomst eens een groter concert willen geven, dan is het wellicht goed om te weten dat de kerkzaal en de vleugel  te huur zijn. Wil je meer informatie daarover, mail dan naar kerkelijk.bureau@pkn-oss.nl
We hopen dat je het leuk vindt om mee te doen. Als je nog vragen hebt kun je contact opnemen.

Met vriendelijke groet,

Peter en Ina van den Berg