De kerk heeft een prachtige kerkzaal, een kapel en een aantal andere ruimtes die te huur zijn voor externen, zoals verenigingen, bedrijfsopleidingen en andere organisaties. De ruimtes zijn niet voor particulier verhuur beschikbaar.

Hiertoe is er een verhuurbeleid opgesteld en verdere informatie is te downloaden, zoals de actuele tarieven.
Bij verhuur van de zalen zal rekening gehouden worden met de activiteiten van de kerkelijke gemeente voor eigen gebruik. Daarom is het ook voor externen die regelmatig willen huren via aanvraag mogelijk om van de zalen en faciliteiten gebruik te maken.

U kunt zelf zien of de ruimte die u wilt reserveren vrij is in de Centrale agenda. Download vervolgens het aanvraagformulier. Uw boeking is pas geaccepteerd als de overeenkomst door huurder en verhuurder ondertekend in uw bezit is.

Voor vragen of opmerkingen kunt u terecht via verhuur@pkn-oss.nl of (0412) 45 36 74

Verhuur documenten
Aanvraagformulier huren zaaldownloads: 351 | type: doc | size: 478 kB